Домашній вакуумний пакувальник - ідеальний помічник на кухні кожної господині. Покращена версія минулої моделі з функцією поглинання повітря з пластикового вакуумного контейнера. Також новий покращений вакууматор більш стильний, модернізований дизайн. Ви дотримуєтеся правильного та здорового харчування або саме зараз вирішили зайнятися своїм здоров'ям та раціоном вакууматор саме для Вас. За допомогою створення вакууму в пакеті продукти зберігаються набагато довше, а їхня поживна цінність вища. Вакуумний пакувальник використовується у поєднанні зі спеціальними пакетами. Ви просто поміщаєте необхідний продукт чи предмет у пакет, а вакуумна машина все зробить сама.
Переваги:
- Збереження свіжості продуктів (фруктів, овочів, м'яса, риби, ягід, зелені)
- Оптимізація часу приготування їжі;
- Економія місця зберігання в холодильнику;
- Продовження терміну свіжості вже готової їжі
- Профілактика появи сторонніх запахів у холодильнику
- Запобігання попаданню вологи в їжу
Принцип роботи:
Відкриваємо бічні клямки, піднімаємо кришку приладу.
Встановлюємо пакет у спеціальний затиск у правій частині пакувальника таким чином, щоб відкритий зріз пакета знаходився рівно посередині між стрічками ущільнювачів.
Закриваємо кришку, фіксуємо обидві клямки.
Натискаємо кнопку включення, загориться червона лампочка.
Пакувальник починає відкачувати повітря із пакета. Щойно лампочка змінить колір на зелений, процес упаковки завершено.
Час вакуумації та заварювання шва визначається автоматично.
Відкриваємо клямки.
Вакуумний пакувальник працює в 2 режимах:
- Упаковка без вакуумизації
- Упаковка із вакуумізацією
Вакуумний пакувальник підходить:
Для тривалого зберігання продуктів (фрукти, овочі, м'ясо, риба, крупи та багато іншого).
Для оперативного зберігання продуктів (домашні напівфабрикати).
Для приготування їжі у техніці "Су Вид", тобто у вакуумі.
Для маринування риби та м'яса.
Для закочування у вакуум різних господарських речей (паспорт, документи, телефон).
Правила пакування:
Використовуйте лише спеціальні перфоровані пакети.
Кладіть пакет максимально рівно.
Заповнюйте пакет не більше ніж на 3/4 об'єму.
Жирну їжу пакуйте в пакет, попередньо підвернувши його краї, щоб жир не потрапив у насос.
Під час упаковки м'яких продуктів (наприклад, полуниці) слідкуйте за процесом – щоб не пошкодити ягоду.
Характеристики:
Роздільні функції: вакуумізація та упаковка, або лише упаковка;
Автоматична зупинка вакуумизації;
Максимальний тиск усередині упаковки – 430 mmHg;
Матеріал: пластик;
Розмір пакувальника: 360x54x50мм;
Вага: 0,6 кг;
Споживання: 100 Вт (середнє);
Харчування: 220В;
Довжина шнура 1.4 М
Максимальна ширина пакета: 295 мм;
Розмір: 36 x 54 x 50 см.
Комплектація:
Вакуумний пакувальник 1 шт
Вакуумні пакети 25 х 20 см - 10 шт













